OneBizz

OneBizz is een applicatie, dat eind 2015 door OneBizz Global op de markt is gebracht. OneBizz is een geintegreerde toepassing, waarin een aantal gerenommeerde onderdelen van Microsoft als Office365, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Dynamics NAV, Skype for Business and Sharepoint aan de klant beschikbaar worden gesteld. OneBizz is een oplossing in de Cloud. Dus als u de beschikking heeft over internet, kunt u altijd en overal bij uw informatie. U hoeft slechts 1x in te loggen en dan kunt U OneBizz in de volle breedte gebruiken. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over backups en nieuwe versies. Dit wordt periodiek bijgewerkt door Microsoft.

Via een netwerk van gecertificeerde partners kan OneBizz worden afgenomen en dit gebeurt in abonnementsvorm. Klanten betalen een bedrag per gebruiker per dag, dat maandelijks wordt afgerekend. Dat betekent dat klanten ook per dag kunnen beslissen om zelf extra gebruikers voor een  bepaalde periode aan te schaffen voor OneBizz. In een periode dat er dan weer minder gebruikers van OneBizz nodig zijn, kan de klant zelf ook weer deze gebruikers verwijderen. OneBizz is een volwaardige ERP-applicatie, die nu ook voor kleine bedrijven beschikbaar is gekomen. Voor een prijs vanaf € 2,99 per gebruiker per dag kunt u hier al gebruik van maken.

Als u interesse hebt, kunt u ook gebruik maken van een 30 dagen proefversie van OneBizz. Onze gespecialiseerde collega's van ons bedrijf Integration2Cloud helpen u graag verder.